Nieuws

Avante verhuist naar Spinnerij Oosterveld!

7 maart 2017

We gaan verhuizen! Vanaf 1 mei zijn wij trotse medebewoners van Spinnerij Oosterveld, een historisch textielgebouw in Enschede met allure, dat huisvesting biedt aan een groeiende gemeenschap van innovatieve high tech ondernemers en tal van organisaties die zich focussen op branding, marketing en ICT en andere creatieve diensten.

Spinnerij Oosterveld is sinds enkele maanden in handen van projectontwikkelaar Walas die ontwikkelt op basis  van “verbonden ondernemen”. Daarbij werkt zij vanuit het bieden van meer waarde voor ondernemers, de gemeenschap en de lokale omgeving. Een aanpak die ons enorm aanspreekt en ons heeft doen besluiten ons in De Spinnerij te vestigen.

Avante Consultancy is als organisatie flink gegroeid en ook de komende jaren verwachten wij ons team verder uit te breiden. Ons huidige onderkomen biedt daarvoor onvoldoende mogelijkheid. In De Spinnerij hebben wij een inspirerende werkplek gevonden, omgeven door gelijkgestemde creatieve en innovatieve bedrijven en op steenworpafstand van Saxion en de Universiteit Twente.

Spinnerij Oosterveld

Spinnerij Oosterveld. Foto: A.H. Asselman. 

  

Nieuwsgierig geraakt? Wees welkom en kom bij ons langs!


Onze nieuwe adresgegevens zijn per 1 mei 2017:

Avante Consultancy 
Rigtersbleek-Zandvoort 10-1.23
7521 BE Enschede


 
Terug