Wie wij zijn

Er waait een wind van duurzaamheid en innovatie door ons land. Kansen te over voor organisaties om hun maatschappelijke waarde te vergroten en samen met partners te bouwen aan een duurzame toekomst. Kansen om de dingen echt anders te doen. Maar te veel organisaties blijven worstelen met interne vraagstukken van vandaag de dag. Er is behoefte aan vooruitgang, maar de mensen zitten stil. Er is behoefte aan innovatie, maar de problemen van vandaag krijgen voorrang.

Wij zien dat organisaties willen vernieuwen. Maar wij zien ook dat zij daarbij steeds vaker vastlopen. Ze hebben te maken met krimpende budgetten en er is weinig ruimte voor de aanname van jong personeel. Er staat veel druk op de lopende projecten op de korte termijn, waardoor er weinig aandacht uitgaat naar vernieuwing en innovatie op de lange termijn. Wij bieden een concept dat juist in deze tijd van bezuiniging en krimp voor energie en vernieuwing zorgt.

Wij werken proactief en flexibel samen en brengen organisaties inspiratie, energie en focus. Wij zijn de generatie met een sterke drive om dingen beter, slimmer en sneller te doen. Wij maken gebruik van tools en methodieken en combineren proces en creativiteit om het optimale uit ieder vraagstuk te halen. En wij maken daarmee innovatie mogelijk.


Het team

Wij brengen energie naar de werkvloer. Een frisse wind die zorgt voor vooruitgang. Wij zijn de nieuwe generatie die beweging brengt waar stilstand lijkt te zijn. Wij zijn die nieuwe generatie met passie voor en kennis van innovatie in de gebouwde omgeving. Die nieuwe generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk, die ondernemend is en die netwerken en samenwerken in haar genen heeft zitten. Wij zijn de nieuwe generatie die anders denkt en anders doet.

Wij zijn die nieuwe generatie die momenteel een universitaire studie volgt of deze onlangs heeft afgerond. Wij houden ervan geïnspireerd te raken en te inspireren. Daarom vormen wij een gemixt team van young talent met verschillende achtergronden. En daarom vliegen wij projecten zoveel mogelijk in netwerkverband aan. Wij zijn Avante.

Bart Asselman

06 - 30 878 191

Projectmanager / Eigenaar

Marco ten Klooster

06 - 38 532 534

Projectmanager / Eigenaar

Beerend Gerats

06 - 17 79 58 31

Tools & Creative Design

Boy Kolman

06 - 28 28 83 87

Marketing & Communicatie

Daan Kampherbeek

06 - 45 33 78 61

Projectondersteuning

Jules Hazeleger

06 - 21 23 84 59

Projectcoördinator

Karen Martinez

06 - 46 18 08 78

(Financiele) administratie

Mark Beltman

06 - 50 70 10 12

Onderzoeker

Rutger Meester

06 - 37 33 76 59

Onderzoeker

Soledad Ramirez

06 - 42 88 48 16

Bedrijfsondersteuning

Valentina Bartali

06 - 18 72 35 71

Marketing & Communicatie

Wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan bij onze jobs!


Partners

Wij geloven in samen sterker. Dit is inmiddels de basis geworden van hoe wij werken. Door proactief en flexibel samen te werken, halen wij het beste uit ieder project. En doordat young talents en experts elkaar coachen, leert en groeit iedereen. Door kennis te delen, door uitdagingen van een andere zijde te belichten en door te inspireren.

Wij laten ons graag versterken en vullen ook met succes samenwerkende partijen aan. Samenwerken?

Maak kennis met onze partners:

Universiteit Twente
Universiteit Delft
Startup Bouw
Packastorm
Creeer
Creatlr
Baanbrekers

Van kennismaking naar vaste relatie

Bekijk hoe wij het doen bij Avante Consultancy